Montage, bezorging of ophalen

Wanneer u het gehele offerteproces bent doorlopen en akkoord heeft gegeven bestellen wij uw (vaak op maat) gemaakte producten. In de offerte heeft u één van deze opties aangegeven, u wilt de producten laten monteren door ons, u wilt alleen gebruik maken van onze bezorgdienst of u komt de producten zelf halen op één van onze locaties.

  • Wanneer u kiest voor onze montage service maakt onze afdeling planning een afspraak met u wanneer we langs kunnen komen om de producten te monteren.
  • Wanneer u kiest voor onze bezorgdienst maakt onze afdeling planning een afspraak met u wanneer we langs kunnen komen om de producten bij u af te leveren.
  • Wanneer u ervoor kiest om de producten af te halen krijgt u een mail op het moment dat uw producten voor u klaar liggen op de gewenste locatie.

Omdat we van te voren een afspraak met u maken verwachten we dat u thuis bent op het moment van levering of montage. Als dit niet het geval is zullen we u proberen te bereiken via het opgegeven telefoonnummer. Wanneer u van te voren weet dat u onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn horen we dat graag z.s.m. dan kan onze planning hier op inspelen. Eventueel reeds gemaakte kosten kunnen in rekening worden gebracht.

De levertijden van onze producten zijn per product verschillend, bij het aanvragen van een offerte wordt de levertijd (van dat moment) aangegeven.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de producten die u besteld. De hoogte van de verzendkosten worden aangegeven in de offerte.

Volg ons op social media: