COVID-19

Het COVID-19 (corona) virus houdt ons allen wereldwijd al tijden in zijn greep. Hoewel de vooruitzichten weer wat beter lijken blijven het natuurlijk onzekere tijden en zijn de gevolgen overal nadrukkelijk merkbaar.

Uiteraard heeft de veiligheid en gezondheid van u en ons personeel momenteel de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen hebben en ons houden aan de door het RIVM gestelde hygiënerichtlijnen. Dit vragen we ook aan u wanneer u bij ons te gast bent (wanneer mogelijk).

Verder doen wij er natuurlijk alles aan om u ook in deze tijden gewoon de dienstverlening te bieden die u van ons gewend bent. Helaas zal dit niet altijd lukken of mogelijk zijn.

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe uitdagingen bij ons maar ook bij onze toeleveranciers. De voorraden van bepaalde producten en materialen worden bij onze toeleveranciers steeds schaarser en daardoor ook bij ons. Daarnaast kunnen veel toeleveranciers momenteel nog maar op halve kracht produceren door de genomen maatregelen rondom het coronavirus.

Genoemde levertijden kunnen wij hierdoor niet langer garanderen maar ook het oplossen van storingen waarbij materiaal benodigd is (doeken, motoren, etc.) kan hierdoor langer duren dan u van ons gewend bent. Materiaal kan vandaag nog gewoon bij onze leveranciers op voorraad zijn maar morgen niet meer.

U kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om al onze relaties zo snel mogelijk van dienst te blijven zijn. Mocht dit door bovengenoemde gevolgen helaas een keer niet gaan lukken dan zullen wij u hier zo spoedig mogelijk persoonlijk over informeren en hopen in dat geval op uw begrip.

Blijf gezond!

Zijn de showrooms open?

Ja, onze showrooms zijn sinds 3 maart 2021 open op afspraak. Plan hier uw bezoek aan de showroom.

Inmeetafspraak?

Heeft u een afspraak met één van onze inmeters? Dan gaat de afspraak nog steeds door als het om de buitengevel gaat, ook deze collega’s zullen de RIVM hygiënerichtlijnen in acht nemen. De inmeters komen dus niet bij u binnen.

Zijn jullie monteurs nog aan het werk?

Ja, onze monteurs werken nog door. Ze volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en maken gebruik van mondkapjes en handschoenen. Verder hebben ze desinfecteer gel en doekjes in de bus om hun handen en materiaal schoon te houden. Mocht u onze monteurs tegenkomen en heeft u een vraag, denk dan a.u.b. om de minimale afstand van 1,5 meter. Vragen stellen via de telefoon  0512 351 333 of het contactformulier kan ook.

Volg ons op social media: