Bestellen en betalen

Bent u nieuw bij De Haan Westerhoff? We lopen graag het traject even met u door. Op onze offertepagina ziet u ons aanbod producten. Kies hier het gewenste product, of neem contact met ons op als er niks voor u tussen staat. Dan kunnen we kijken naar een gewenste oplossing.

Wanneer u één van de producten op de offertepagina selecteert wordt u doorgelinkt naar het bestelformulier. Weet u al zeker dat u voor dit product een offerte wilt aanvragen dan kunt u nu beginnen met het invullen van het formulier. Het kan ook zijn dat u eerst extra informatie wilt hebben. Deze informatie vindt u onder aan de productpagina. Wanneer u uiteindelijk een offerte aanvraag naar ons verstuurd gaan wij voor u aan de slag. We stellen de offerte voor u op, en sturen u deze per mail. In sommige gevallen komt deze mail in uw ongewenste mailbox, dus wanneer u geen offerte van ons ontvangt controleer dan even of dit bij u het geval is. Als u akkoord bent met de offerte dan kunt u dit te kennen geven door te reageren op onze mail. Vanaf dat moment gaan wij de producten die u besteld heeft bestellen en maken we een afspraak met u voor de levering. Als u heeft aangegeven de producten liever wilt komen ophalen op één van onze vestigingen dan hoort u per wanneer dit mogelijk is.

U betaald de producten achteraf door middel van een factuur. Komt u de producten afhalen? In onze vestigingen kunt u eventueel ook gebruik maken een pinbetaling.

Volg ons op social media: